Jaume Monfort I Signes


Jaume Monfort I Signes

Biografía

Nascut fa 42 anys a Gata, al melic de la Marina, a les comarques centrals del País Valencià, tinc formació en arquitectura tècnica i enginyeria de l'edificació. Per vocació treballe, des de fa anys, com a professor a la Universitat Politècnica de València aportant la meua experiència laboral per a formar a les noves generacions de professionals del camp de l'arquitectura i la construcció.

Sóc una persona normal, una de tantes treballadores indignades que vam fer el pas i decidírem dedicar una part de les nostres vides per a canviar la política. Al maig del 2015 vaig ser escollit regidor al meu poble i des de l'última assemblea valenciana forme part de l'equip executiu de PODEM com a secretari de municipalisme. Construint organització i lluitant per donar visibilitat a les lluites de les invisibles. LGTBista i incansable defensor del valencià i la inclusió lingüística

https://www.facebook.com/jaume.regidor/

https://twitter.com/jaume_monfort

https://www.instagram.com/jaume_monfort_i_signes/


Motivación

Com ens va deixar dit Joan Fuster, la política o la fas o te la fan. Plenament convençut de la necessitat de "fer" i no esperar que altres ho "facen" per mi. Des de la reflexió de què puc aportar des de dins. Amb il·lusió, força i ganes de col·laborar per canviar allò que vivim en el nostre dia a dia, per un projecte feminista, municipalista i plenament valencià que ha d'impulsar el canvi social i polític que precisa el País Valencià.


Circunscripción

Me presento por la circunscripción de Alicante