Andreu Llabina Estela


Andreu Llabina Estela

Biografía

Barceloní nascut l’any 1986. Em vaig llicenciar en Història i sóc Màster en Història Econòmica. He treballat com analista i consultor polític a Amèrica Llatina i a Espanya, especialment al context català, on he pogut aprendre que només es pot transformar la realitat governant amb la gent. He sigut jugador i entrenador del Futbol Club Barcelona d'Hoquei, on he après els valors de la constància i del treball en equip. Col·laboro habitualment a ElEstado.net, TerceraInformación.es, i a El Ciervo, espais que serveixen per mostrar la realitat des d’una perspectiva amb mirada critica. Actualment treballo en un bufet d'advocats on desenvolupo una important tasca social ajudant a famílies amb pocs recursos.


Motivación

Fa més de quatre anys, en un dels moments més durs de la crisi, vaig començar a formar part de Podemos per ajudar a la gent des de la política. Des d’aquell moment, amb molts d’altres, he intentat tirat endavant aquest projecte. Ara, per primera vegada, em presento per optar a un càrrec.

Vull que junts i juntes enfortim la corretja de transmissió, entre la ciutadania i les institucions, que és Podem. Vull dedicar totes les meves forces a ser el candidat del Maresme, el Berguedà, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Baix Llobregat, Osona, el Garraf, el Moianès, l'Alt Penedès, l'Anoia, el Bages i el Barcelonès. És imprescindible fer trobades constants amb el territori i la seva gent per establir sinergies que permetin fer arribar al Senat els seus neguits i demandes.

Fem sentir al Senat la nostra veu, la de la ciutadania, la de la gent decent, perquè la legislatura vinent s’abordaran temes transcendentals que determinaran el nostre futur. Vull afrontar aquest repte aportant tot el que he après i viscut des del 15-M, convençut que només amb la gent i des dels valors de fraternitat, igualtat, feminisme, antifeixisme i republicanisme es pot transformar aquest país i aconseguir que sigui just i pròsper.


Circunscripción

Me presento por la circunscripción de Barcelona